Pandemia COVID-19 într-un spital de linia 1. Conf Dr Simin Florescu, la Academia de Sănătate

Dana Lascu / 01 iul 2020 / 18:49
EXCLUSIV
Conf Dr Simin Florescu. Foto: Facebook
Conf Dr Simin Florescu. Foto: Facebook

Conf Dr Simin Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș din Capitală, vine la Academia de Sănătate, luni, 6 iulie, de la ora 11.00, pentru a discuta despre pandemia COVID-19 într-un spital de primă linie în lupta pentru viața pacienților. 

În București două spitale au fost și sunt încă în prima linie în lupta cu pandemia COVID-19, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș fiind unul dintre ele. 

Conf Dr Florescu Simin Aysel, medic primar boli infecțioase și director medical în această unitate sanitară vine la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, luni, 6 iulie, de la ora 11.00, pentru a discuta despre problemele pe care le-a creat apariția acestui coronavirus în sistemul medical, atât cadrelor medicale cât și pacienților. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy