Pandemia și vaccinul COVID, cauzele divorțului dintre Jason Momoa și Lisa Bonet. Presa spaniolă

Dana Lascu |
Data publicării:
Jason Momoa
Jason Momoa

Presa spaniolă speculează faptul că vaccinul Covid ar fi fost motivul de divorț dintre celebrii actori americani Jason Momoa și Lisa Bonet. După 16 ani împreună, dintre care cinci au fost căsătoriți, cei doi au anunțat la începutul anului că aleg să meargă fiecare pe drumul său. 

Căsnicia lor a durat cinci ani, dar Jason Momoa și Lisa Bonet, ambii actori foarte bine cotați la Hollywood, sunt împreună de mai bine de 16 ani. 

Jason Momoa (în vârstă de 42 de ani), cunoscut pentru personajul său din blockbusterul Aquaman, și Lisa Bonet (54), care a devenit una dintre cele mai populare actrițe datorită rolului din 'The Bill Cosby Show', un serial în care a jucat-o pe fiica comediantului, au pus capăt relației lor. Este primul divorț anunțat la Hollywood anul acesta. 

Actorul a fost cel care le-a dat vestea celor aproape 17 milioane de fani pe care-i are pe rețelele de socializare. 

Într-o postare el recunoaște că pandemia a accentuat, cel puțin, problemele cuplului. „Cu toții am simțit presiunea și schimbările din aceste vremuri de transformare”, scria Momoa în mesajul său. „O revoluție este în desfășurare și familia noastră nu face excepție”, mai arată el. 

Ipoteza jurnaliștilor spanioli

Jurnaliștii de la cotidianul spaniol ABC (link direct sursa informației) spun că Lisa Bonet este o negaționistă, „care nu doar că și-a arătat respingerea față de tratamentul împotriva Covid-19, ci este și o antivaccinistă convinsă și, în plus, o „teoreticiană a conspirației” ferventă.

Potrivit acesteia, „vaccinul introduce în sângele nostru organisme străine care, pe termen lung, produc leucemie, scleroză multiplă și pot provoca sindromul morții subite””, notează RollingStone (link direct sursa informației). Bonet a făcut această afirmație în 1990, într-un interviu acordat The Donahue Show (link direct sursa informației).

Dar atât Jason Momoa cât și fostul ei soț, Lenny Kravitz, nu-i împărtășesc convingerile. Lenny Kravitz are un parteneriat UNICEF din 2013 prin care militează pentru vaccinare care, arată el, pune capăt deceselor prevenibile în rândul copiilor. La fel și Momoa se spune că ar fi pro-vaccinare. 

Alegând să-și trăiască viețile separate, „cu demnitate și onestitate”, Jason Momoa, care a avut COVID în octombrie 2021 (link sursa informației), după ce a participat la lansarea filmului Dune, la Londra, a clarificat situația în mesajul în care anunța divorțul: „Ne despărțim (…) Dragostea dintre noi continuă să evolueze, dar ne eliberăm unul de celălalt pentru a fi ceea ce învățăm să devenim . Devotamentul nostru neclintit față de copiii noștri este sacru”. 

Cuplul Momoa-Bonet are doi copii: o fată Lola (14 ani) și un băiat, Nonoa-Wolf (13 ani).

Cei doi actori s-au cunoscut în 2005, după ce Lisa se despărțise de cântărețul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, actriță și ea, Zoë Kravitz. La vremea aceea, Momoa nu era un actor cunoscut, faima sa venind mult mai târziu, după ce a interpretat rolul lui Khal Drogo, în primul sezon din celebrul serial „Game of Thrones”. Actorul a mărturisit într-iun interviu că era fanul Lisei Bonet de la vârsta de 8 ani. A văzut-o la televizor jucând în The Bill Cosby Show și că i-a spus mamei sale că „o să fie soția mea”. 

A insistat să o cunoască și a reușit să o cucerească, deși e o diferență de vârstă de 12 ani între ei, dar și una foarte mare de înălțime. Momoa are 1,93 m și cântărește 110 kilograme, în timp ce Lisa are doar 1,57 m și cântărește 47 de kilograme.

Actrița a povestit și ea că atunci când s-a întâlnit cu Momoa acesta a luat-o efectiv pe sus și a cărat-o ca pe un sac, în „caveman style”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel