Pașaport COVID în UE. Europarlamentarul Adina Vălean: Există o MAJORITATE europeană care se opune

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Călătorie
Călătorie

Comisarul european pentru Transporturi Adina Vălean a făcut declarații luni seara, 8 februarie, legat de posibila introducere a pașaportului COVID în statele UE.

Majoritatea statelor UE nu agreează ideea introducerii unui pașaport COVID, susține comisarul european pentru Transporturi Adina Vălean , într-o emisiune la Antena 3.

”Există o majoritate în UE care este împotriva conceptului de pașaport de vaccinare. Un pașaport sau un certificat de vaccinare ca să poată fi util într-o mișcare transfrontalieră ar trebui să fie acceptat de toată lumea. (...) Ar trebui ca toate statele membre sau majoritatea să-l accepte ca formă de pașaport. Eu nu cred că se va ajunge aici, cel puțin în viitorul apropiat. Comisia descurajează această discuție tocmai din cauza faptului că există în mod evident pericolul care să devină discriminatoriu pentru cei care nu au acces la vaccin sau pentru cei care nu doresc să se vaccineze”, a declarat comisarul european Adina Vălean.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel