Pastila de frumusețe. Olga Barcari, secretul blondului perfect

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Pastila de frumusețe. Olga Barcari, secretul blondului perfect
Pastila de frumusețe. Olga Barcari, secretul blondului perfect

Olga Barcari, hairstylist, vine la Pastila de Frumusețe, sâmbătă, de la ora 15:00.

Sâmbătă, 24 iunie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical.

Olga Barcari pășește în studio, acolo unde ne dezvăluie toate secretele pe care trebuie să le știi despre părul blond. Extrem de multe femei aspiră, în ultima vreme, la acestă culoare, fiind o adevărată tendință în rândul doamnelor. Totuși, este important să înveți cum să-ți îngrijești singură părul acasă, după ce ai plecat din salonul specialistului, astfel încât aspectul să rămână unul cât mai perfect pe o lungă perioadă de timp, iar firul să fie și el foarte hidratat.

„Da, culoarea va pleca foarte repede, dar nu ne interesează acest lucru. Culoarea o poți aplica și de două ori pe săptămână, important este ca noi să umplem  firul de păr cu ceva și avem nevoie de tratamente, de măști, de balsam și de multe ori clientele folosesc masca și uită de balsam, dar sunt două lucruri total diferite, fiecare face altceva. Masca este tratament, intră în adâncul firului de păr, deci masca vine și reface sau hidratează, dar ele lasă uneori și părul aspru. Cine face părul mătăsos? Balsamul.”, spune Olga Barcari, în cadrul emisiunii.

Olga Barcari mai este cunoscută și drept „hairstylista vedetelor”, întrucât foarte multe nume celebre de la noi din țară s-au lăsat pe mâna ei, printre care Gina Pistol, Adda sau Karmen. Despre cât de pretențioase sunt divele de la noi din țară, dar și care sunt tehnicile folosite pentru părul lor ne povestește tot specialista, sâmbătă, 24 iunie.

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

- Care este secretul părului blond

- Cum alegem nuanța potrivită nouă

- Cum îngrijim corect părul blond la plajă

- Cum ne afectează alimentația sănătatea părului

- De câte ori trebuie să ne spălăm părul

- Vopsirea parului în sarcină. Ce este permis și ce e interzis?

- Mituri despre păr

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 24 iunie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel