Perețianu: de ce nu sunt uniți medicii

Adisa Codruț / 18 feb 2020 / 13:05
EXCLUSIV
Medic
Medic

Doctorul Dan Perețianu, lider al Sindicatului medicilor Esculap, a explicat motivele pentru care medicii nu reușesc să se unească cu adevărat.

Medicul Dan Perețianu, lider al Sindicatului medicilor Esculap, fost președinte al Camerei Federative a Medicilor, a declarat, la Interviurile DC News și DC Medical, că ”doctorii sunt niște ființe extrem de individualiste”. Întrebat de jurnalistul Val Vâlcu de ce nu e puternic sindicatul, doctorul Perețianu a răspuns:

”Pentru că doctorii sunt niște ființe extrem de individualiste. Fiecare doctor este o entitate și din cauza asta e mai greu să coagulezi interesele doctorilor. Plus, există multe categorii de doctori care lucrează ca medic de familie, care e un sistem de practică individuală, cu contract cu Casa de Asigurări. Există doctori care lucrează în sistem privat, în spitale. Există doctori care lucrează fie în sistemul public, fie mix (n. r. și în sistemul public și în cel privat). Există foarte multe interese ale doctorilor”. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy