Pneumolog cu COVID: am luat o tulpină puternică în condițiile în care nu se asigură ventilația așa cum trebuie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Un medic pneumolog din Gorj spune că a luat o tulpină puternică de COVID din spital, că ventilația nu se face ”cum trebuie” și că mai bine s-ar fi tratat acasă.

Medicul pneumolog Elena Vlad din Gorj susține că a luat o tulpină puternică de COVID din spital. E singurul medic specialist în pneumologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi s-a infectat cu SARS-CoV-2 de la o colegă de muncă. A fost internată la secţia de Boli Infecţioase. Pneumologul mărturisește că a rămas cu un gust amar atunci când i-a cerut ajutorul unui cadru medical, în timpul unui control al DSP, pentru că se simţea rău şi nu l-a primit.

Medicul mai declară că infecția COVID a luat-o din spital: ”Am luat o tulpină mai puternică, în condiţiile în care nu se asigură ventilaţia aşa cum trebuie. Mai bine mă tratam acasă”.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel