Prefectul Capitalei, situația COVID-19: „Menținem măsurile deja luate”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus, COVID-19
Coronavirus, COVID-19

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat că luni, 2 noiembrie, va avea loc ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență pentru analiza situației date de pandemia COVID-0, dar a precizat că nu vor fi impuse noi măsuri restrictive în București.

„Mâine va avea loc ședința CMSU. Noi am avut o ședință pregătitoare cu principalele structuri reprezentate în Comitet. Am solicitat puncte de vedere de la toate structurile reprezentate în Comitet și vă pot spune că, în unanimitate, ideea este că vom menține măsurile care deja au fost adoptate prin hotărârea trecută, având în vedere gradul de infectare care a crescut de la o zi la alta, numărul de pacienți depistați pozitivi îngrijorător, deci nu avem niciun motiv de relaxare. Este foarte clar că nu vom adăuga noi măsuri restrictive. Vom menține măsurile care sunt la această dată în vigoare", a declarat, duminică, prefectul Traian Berbeceanu.

El a subliniat că, dată fiind incidența de 3 la mia de locuitori, școlile vor funcționa în continuare online.

Traian Berbeceanu a vizitat duminică, împreună cu premierul Ludovic Orban și primarul Capitalei, Nicușor Dan, call-center-ul amenajat de DSP pe Arena Națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel