Prelevare de organe la Iași. Un bărbat din Botoșani va salva alte vieți după moarte

Adisa Codruț |
Data publicării:
Prelevare de organe
Prelevare de organe

Un bărbat din Botoșani aflat în moarte cerebrală va salva alte vieți, după ce organele lui au fost prelevate de către o echipă de specialiști. Ficatul a fost deja tansplantat unei persoane aflate pe lista de așteptare.

Un bărbat aflat în moarte cerebrală a devenit donator de organe și va salva alte vieți. Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat o prelevare organe în noaptea de mercuri spre joi.

Bărbatul era din județul Botoșani și se afla internat la Secția de anestezie-terapie intensivă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sfântul Spiridon", scrie agerpres.ro.

Potrivit medicului-şef al UPU-SMURD de la unitatea sanitară, Diana Cimpoeşu, echipa medicală a transplantat ficatul unui pacient din judeţul Suceava, aflat pe lista de aşteptare.
De asemenea, medicii pregătesc pentru lunea viitoare transplanturi de cornee în Clinica de oftalmologie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel