Premierul Florin Cîțu despre construcția spitalelor regionale: să revenim la parteneriatul public-privat

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Florin Cîțu. Foto: Gov.ro
Florin Cîțu. Foto: Gov.ro

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații luni dimineața, 1 februarie, despre spitalele regionale.

Premierul Florin Cîțu a declarat luni dimineața. 1 februarie, că trebuie regândită strategia de construcție a spitalelor regionale.

”Sunt acele spitale regionale care se fac cu bani europeni. Durează. Pe fonduri europene durează. Va trebui să găsim o strategie, o modalitate de a construi rapid sau de a moderniza rapid cu bani jumătate de la buget, jumătate de la privat. Să revenim la parteneriatul public-privat pentru că lucrurile merg mult mai rapid în acea formulă, dacă se poate. Trebuie să ne uităm și la această variantă pe termen scurt. Pe termen mediu folosim fonduri europene. (...) Anul trecut, investiții-record de la buget în economie, au fost aproape 46% finanțare pentru aceste investiții au venit din fonduri europene. Anul acesta creștem investițiile în buget, este al doilea an cu investiții record”, susține premierul Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel