Președintele AEP, testat pozitiv la COVID-19

Angela Sabău / 01 dec 2020 / 22:04
COVID-19
COVID-19

Președintele AEP a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. El își va desfășura activitatea în sistem de videoconferință.

Constantin-Florin Mitulețu-Buică, președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 în urma testării Real-Time PCR.
Oficialul a făcut ieri un test rapid la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu”, al cărui rezultat a ieșit negativ.
AEP precizează totodată că președintele instituției își va desfășura în continuare activitatea ca membru al Biroului Electoral Central (BEC) în regim de videoconferință, iar atribuțiile deținute în cadrul Autorității vor fi preluate de vicepreședintele AEP, Zsombor Vajda, notează Antena 3.
Dat fiind acest context, președintele AEP a luat decizia de a transmite o cerere pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale (mobile) și dă asigurări că activitatea de organizare a alegerilor va continua în ritm normal, astfel încât desfășurarea acestora să aibă loc în condiții optime, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară care se impun.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy