Prima reacție a Patriarhiei Române despre cum va avea loc slujba de înviere

DCMedical Team / 25 Martie 2021 / 18:29
Lumânare aprinsă
Lumânare aprinsă

Reprezentanții Patriarhiei Române au făcut joi, 25 martie, declarații legate de Slujba de Înviere, după întâlnirea de la Guvern.

În urma întâlnirii organizate la Guvern de Secretariatul de Stat pentru Culte, pe tema cadrului de organizare a slujbei de Înviere, reprezentanții Patriarhiei Române au făcut declarații.

”Deschiderea tuturor oficialităților pentru buna, ordonata și în același timp fireasca desfășurare a Slujbei de Înviere, ca și a celorlalte sărbători proprii altor culte religioase în următoarea perioadă, indică faptul ca acestea se vor putea desfășura normal, cu respectarea riguroasă a tuturor măsurilor sanitare ce vor rămâne obligatorii (purtarea măștii, distanțarea sanitară, deplasarea pe jos sau cu mijloc de transport propriu la lăcașul de cult de care aparținem etc)”, se arată în informarea Patriarhiei.

Potrivit acestora, ”elementele concrete referitoare la organizarea și desfășurarea Slujbei de Înviere din acest an vor fi comunicate atât de Patriarhia Română, cât și de autoritățile de stat după ce vor fi stabilite de comun acord la nivel de detaliu”, scrie B1 TV.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy