Raed Arafat, DECIZIE legată de Paște: Intenția este ca lumea să meargă la slujba de Înviere

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat miercuri seara, 24 martie, că se dorește ca românii să poată merge la slujba de Înviere. Decizia finală va fi anunțată în următoarele zile de oficiali.

Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat la Antena 3 că în următoarele două zile, după întâlniri și discuții cu reprezentanții cultelor se va lua o decizie privind restricțiile care vor fi impuse în perioada sărbătorilor pascale.

”Cred că toată lumea a auzit și ce a zis și președintele, și premierul, că intenția este ca lumea să meargă la Înviere și să nu fie restricții în acest sens, de a nu merge la Înviere, dar concluzii nu sunt trase încă cum va fi, ce va fi pentru că urmează ceva discuții și întâlniri între toți reprezentanții cultelor și la nivel guvernamental.

Concluziile vor fi trase după aceste discuții și cu siguranță le va anunța domnul prim-ministru. (...) Participarea nu înseamnă că nu se vor respecta anumire reguli sanitare sua anumite aspecte”, a declarat Raed Arafat. Potrivit acestuia, cei care răspândesc zvonuri legate de anumite restricții de Paște, Arafat a subliniat că situația se va clarifica în următoarele două zile și că trebuie ”așteptate comunicările oficiale care ies din partea autorităților”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel