Imunitatea de masă după vaccinare, de când s-ar putea simți. Raed Arafat explică

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccinurile COVID. Foto: Pixabay
Vaccinurile COVID. Foto: Pixabay

Efectele imunității de masă s-ar putea simți mai repede de procentul de 70%, consideră șeful DSU, Raed Arafat.

Șeful DSU Raed Arafat susține că efectele vaccinării populației asupra numărului de îmbolnăviri de COVID și asupra numărului de bolnavi la Terapie Intensivă s-ar putea simți și la o imunizare în masă de 30%. Afirmația se bazează pe fapte din Israel și SUA, unde numărul de îmbolnăviri a scăzut vizibil odată cu imunizarea. ”Raed Arafat: Este corect, așa au spus și colegii noștri din Israel, personalul medical, după cercetările lor. Începe să existe un impact de la un anumit procent.

Clar că impactul scontat trebuie să fie la un procent mai mare, de 60% sau 70%, dar probabil când ai deja 30% din populație vaccinată și crești către 40-50 la sută e clar că numărul vaccinați va avea un impact asupra răspândirii și o să o scadă. E fără dubiu”, a declarat Raed Arafat pentru digi24.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel