Primarul din Viziru a murit răpus de COVID-19. ”Un prieten drag, un om deosebit!”

DCMedical Team |
Data publicării:
Deces,
Deces,

Dima Priceputu, primarul din comuna brăileana Viziru, a murit la Spitalul de Urgență Brăila.

Edilul fusese internat acum 3 săptămâni cu COVID, dar se vindecase. În schimb, boala i-a afectat celelalte organe, în special plămânii.  

Dima Priceputu fusese transferat din secția de Terapie Intensivă COVID în cea non-COVID.  Avea 79 ani.

Vestea a fost confirmată de oamenii apropiați lui. 

”Un prieten drag, un "OM" deosebit, un bun gospodar, un inginer agronom cu mare experiență, o ființă apropiată de semenii săi ne-a părăsit astăzi.  Amintirile plăcute alături de dumneavoastră vor rămâne mereu în amintirea mea, fiind singurul mijloc pentru a vă comemora plecarea dintre noi. Nu-mi pot găsi cuvintele potrivite acum, dar o lumânare aprinsă, rugăciunile și gândurile mele bune vor fi alături de familia dumneavoastră. Dumnezeu să te odihnească în pace, domnule primar Dima Priceputu! Cu sufletul trist, urez sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a scris politicianul Dobrotă Marius - Valentin pe o rețea socială, citează Antena 3. 

„Primarul comunei Viziru s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani. Dima Priceputu se afla internat la Secția Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului Județean de Urgență. Edilul fusese infectat cu noul coronavirus și chiar dacă a reușit să treacă de cele 14 zile, organismului lui nu putut trece peste asta, el având și alte probleme de sănătate.

Priceputu se afla la al treilea mandat în fruntea comunei Viziru. El a fost primar în mandatele 2008-2012 și 2012-2016, ales din partea PDL. În 2016 a candidat din partea PSD și a pierdut alegerile în fața liberalului Vasile Visalon. După demisia lui Visalon, la alegerile parțiale din iunie 2017 a pierdut din nou, de data aceasta în fața lui Victor doagă, tot de la PNL. În septembrie 2020 a candidat din nou din partea PSD și a revenit în fotoliul de primar al comunei Viziru, după ce a câștigat alegerile la o diferență de 8 voturi în fața candidatului PMP, Daniela Mariniuc.

Comunitatea pe care o conducea deplânge dispariția primarului Dima Priceputu.”, scrie publicația brăileană probr.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel