Kate Middleton a anunțat că este sub tratament pentru cancer

Ana-Maria Bugiu |
Data actualizării: | Data publicării:
kate middleton cancer foto: instagram princeandprincessofwales
kate middleton cancer foto: instagram princeandprincessofwales

Prințesa de Wales spune că se află în stadiile incipiente ale tratamentului după ce cancerul a fost descoperit în teste.

Kate Middleton spune că se află în etapele incipiente ale tratamentului pentru cancer. Nu a menționat tipul de cancer cu care a fost diagnosticată, însă, într-un mesaj video, a explicat că a început tratamentul de chimioterapie.

Prințesa de Wales a descris șocul inițial și a transmis un mesaj pozitiv, afirmând că se simte bine și devine mai puternică în fiecare zi. Detaliile precise despre cancer nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington se arată încrezător că Prințesa se va recupera complet. Catherine a explicat că descoperirea a venit după o intervenție chirurgicală abdominală și că acum urmează un tratament de chimioterapie preventivă.

Ea și Prințul William au solicitat intimitate în acest moment dificil, concentrându-se pe recuperare și asigurându-se că cei trei copii ai lor înțeleg situația. Mesajul ei a fost primit cu sprijin și urări de recuperare rapidă din partea publicului și oficialilor.

Declarația Prințesei de Wales, Kate Middleton:

”În luna ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală majoră abdominală, în Londra, iar la momentul respectiv se credea că starea mea nu era una cancerigenă. Operația a fost un succes, cu toate acestea, testele efectuate după operație au descoperit prezența cancerului. Echipa mea medicală mi-a recomandat, prin urmare, să urmez un tratament de chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acestui tratament.

Acest lucru, desigur, a fost un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot posibilul să procesăm și să gestionăm această situație în mod privat în beneficiul familiei noastre. După cum vă puteți imagina, acest lucru a durat ceva timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul, dar cel mai important, mi-a luat timp să explic totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să-i asigur că voi fi bine.

Așa cum le-am spus lor, mă simt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec în minte, trup și spirit. Faptul că William este alături de mine reprezintă o mare sursă de confort și siguranță.

La fel de importante sunt și dragostea, sprijinul și bunătatea arătate de atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru noi. Sperăm că veți înțelege că, noi, ca familie, avem nevoie de puțin timp, spațiu și intimitate, până îmi termin tratamentul.

Munca mea mi-a adus întotdeauna o mare bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea. Dar, pentru moment, trebuie să mă concentrez pe recuperarea mea completă. De asemenea, mă gândesc la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer.

Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, în orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța.

Nu sunteți singuri”, a declarat Kate Middleton, Prințesa de Wales, într-un mesaj video pe pagina oficială de instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel