Prof dr Vasile Astărăstoae: pandemia COVID-19, informații de ultimă oră. Academia de Sănătate

Dana Lascu / 30 apr 2020 / 15:51
EXCLUSIV
Prof dr Vasile Astărăstoae. Foto: Facebook
Prof dr Vasile Astărăstoae. Foto: Facebook

Prof dr Vasile Astărăstoae, cunoscut medic legist român, vine la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, astăzi, de la ora 18.00, cu informații de ultimă oră despre coronavirus și despre boala pe care o declanșează el, COVID-19.

Prof dr Vasile Astărăstoae este un foarte cunoscut medic legist român, care a fost președinte al Colegiului Medicilor din România și rector al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" din Iași.

Realizatorul emisiunii Academia de Sănătate, academicianul prof dr Irinel Popescu și invitatul său, vor detalia pandemia declanșată de acest nou coronavirus, dar și boala pe care o provoacă el, COVID-19, dar dintr-o altă perspectivă.

Emisiunea va fi transmisă simultan, astăzi, 30 aprilie, de la ora 18.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, și retransmisă luni, 4 mai, de la ora 11.00, în aceleași condiții.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy