Prof dr Virgil Păunescu, terapii românești pentru cancer. Academia de Sănătate

Dana Lascu / 23 dec 2019 / 08:04
Prof  Dr Irinel Popescu și prof dr Virgil Păunescu. Foto: DC Medical
Prof Dr Irinel Popescu și prof dr Virgil Păunescu. Foto: DC Medical

Am putea avea, în curând, terapii contra cancerului produse în România, explică prof dr Virgil Păunescu, invitatul emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, interviu din care, la ora 11.00, DC News și DC Medical vor transmite a doua parte. 

Prof Dr Virgil Păunescu, directorul Institutului OncoGen, institut de cercetări medicale legat de Spitalul Județean Timișoara și șeful Departamentului de Științe Funcționale și al disciplinei de Imunologie de la UMF Victor Babeș, alăturat Spitalului Județean Timișoara, este invitatul emisiunii „Academia de Sănătate", realizată de academicianul dr Irinel Popescu, emisiune din care luni, 23 decembrie, vom difuza a doua parte. 

Discuția va continua pe tema dezvoltării terapiilor contra cancerului în România, la OncoGen. Ce alternative sunt, ce echipe vor colabora și cam când am putea avea terapii românești la preț mai mic decât cele din străinătate, veți afla în câteva ore. 

La Academia de Sănătate, profesorul va vorbi despre despre preocupările Clinicii OncoGen și va arăta și care este importanța cercetării, „în general, pentru Universitate, pentru un spital universitar și faptul că promovarea în ierarhia universitară se face în primul rând pe baza acestei activități, evaluarea universităților", a arătat acad dr Irinel Popescu.

A doua parte a emisiunii va fi transmisă, de la ora 11.00, simultan de DC News și DC Medical, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, iar ulterior va putea fi urmărită și aici.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy