PROTEST 10 august 2020. Ce se va întâmpla. Mișcare fără precedent: O „SLUJBĂ RELIGIOASĂ” atipică

Adisa Codruț |
Data publicării:
Protest 10 august. Foto: Agerpres
Protest 10 august. Foto: Agerpres

Organizatorul protestului diasporei de anul trecut, medicul Tommy Joul Tomescu, a explicat că anul acesta vor fi comemorate victimele violențelor din 10 august 2018. Iată ce se va întâmpla în câteva zile în Capitală: 

„Noi am făcut toate demersurile necesare, vineri s-a încheiat termenul legal până la care Primăria putea da aviz negativ, nu a dat. Astfel, în acest moment suntem în legalitate cu forma noastră de activitate, de comemorare a victimelor de la 10 august 2018. Cu această ocazie, vom realiza un fel de reamintire, vrem să facem un fel de comemorare a faptului că au trecut 30 de ani de când guvernele încă ne mint și ne înșală, nu reușesc să-și îndeplinească datoriile”, a spus medicul Tommy Joul Tomescu, tânărul român stabilit în Marea Britanie, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Cum va decurge protestul din 10 august 2020 și la ce se așteaptă protestatarii, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel