Pune piper negru în mașina de spălat. Efectul întrece orice așteptare!

Pus în mașina de spălat, piperul negru face ca hainele să-și recapete strălucirea și culoarea intensă pe care au avut-o la început. Iată cum trebuie să procedezi.

După mai multe spălări, unele haine își pierd din culoare. Din fericire, piperul negru ne vine în ajutor. 

De ce să speli hainele cu piper negru?

Piperul negru acționează ca un „șmirghel” în mașina de spălat. Prin urmare, dincolo de utilizarea acestuia ca și condiment, poate fi o opțiune bună pentru îngrijirea articolelor de îmbrăcăminte.

Se spune că proprietățile sale redau culoare hainelor tale. Totodată, piperul negru ar împiedica rufele să se încrețească. 

Piperul negru poate fi folosit pentru hainele închise la culoare, precum albastru sau negru. Evită utilizarea acestuia pe haine albe sau colorate, deoarece ar putea lăsa pete.

Cum trebuie să procedezi?

Mai întâi, trebuie să măcini piperul negru. Bagă hainele la spălat, apoi pune două linguri de piper pe ele. Selectează programul dorit, iar la final scoate rufele și întindele pe sârmă. Asta este tot! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel