Urmărește dezbaterea live

Purtătorul de cuvânt al BOR s-a vaccinat împotriva COVID: îi îndemn personal să ia decizia cea mai bună

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccin COVID-19 de la Johnson and Johnson. Foto: Johnson and Johnson
Vaccin COVID-19 de la Johnson and Johnson. Foto: Johnson and Johnson

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, a declarat luni, 5 aprilie, că s-a vaccinat împotriva infecției COVID.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a anunțat luni, 5 aprilie, că s-a vaccinat împotriva infecției COVID și i-a sfătuit pe cei care ezită să facă vaccinul să se informeze din surse sigure și să ia "decizia cea mai bună pentru sănătatea lor şi a celor dragi".

”Personal pledez cu toată convingerea pentru implicarea fiecăruia dintre noi în acest act firesc de informare onestă cu privire la o problemă acută și majoră care ține nu doar de sănătatea personală, ci și de cea comunitară. În calitatea temporară de persoană publică, îi îndemn personal pe cei ce încă ezită, să se informeze cât mai atent și din surse sigure cu privire la beneficiile vaccinului și, în urma consultării cu medicul de familie, sa ia decizia cea mai bună pentru sănătatea lor și a celor dragi. Eu am ales să o fac, vaccinându-mă", a afirmat Vasile Bănescu, arată Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel