BOR se implică în vaccinarea anti-COVID: Doar cineva bine informat poate lua o decizie adecvată

Adisa Codruț / 11 ian 2021 / 12:42
Lumânări  FOTO: Pixabay
Lumânări FOTO: Pixabay

Reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române (BOR) au anunțat că au primit broșura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA - Gratuită, Voluntară, Sigură”.

Oficialii BOR au declarat că broșura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA - Gratuită, Voluntară, Sigură” a fost trimisă tuturor ierarhilor din Patriarhie.

”Biserica se implică în absolut firescul demers de informare a clericilor și credincioșilor ei cu privire la această vaccinare. Opțiunea pentru vaccinarea cu actualul vaccin anti-Covid trebuie să se configureze pentru fiecare dintre noi în cadrul limpede al unei serioase, substanțiale informări, nu dezinformări, evitându-se astfel zona speculațiilor excesive și a extremelor. Doar cineva bine informat din surse sigure, credibile, validate instituțional, poate lua o decizie adecvată, menită să îi protejeze sănătatea personală și pe a celor din jur”, a afirmat purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, conform digi24.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy