BOR se implică în vaccinarea anti-COVID: Doar cineva bine informat poate lua o decizie adecvată

Adisa Codruț / 11 ian 2021 / 12:42
Lumânări  FOTO: Pixabay
Lumânări FOTO: Pixabay

Reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române (BOR) au anunțat că au primit broșura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA - Gratuită, Voluntară, Sigură”.

Oficialii BOR au declarat că broșura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA - Gratuită, Voluntară, Sigură” a fost trimisă tuturor ierarhilor din Patriarhie.

”Biserica se implică în absolut firescul demers de informare a clericilor și credincioșilor ei cu privire la această vaccinare. Opțiunea pentru vaccinarea cu actualul vaccin anti-Covid trebuie să se configureze pentru fiecare dintre noi în cadrul limpede al unei serioase, substanțiale informări, nu dezinformări, evitându-se astfel zona speculațiilor excesive și a extremelor. Doar cineva bine informat din surse sigure, credibile, validate instituțional, poate lua o decizie adecvată, menită să îi protejeze sănătatea personală și pe a celor din jur”, a afirmat purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, conform digi24.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy