Purtătorul de cuvânt al MAI: Le mulțumesc românilor că au stat în case în noaptea de Înviere

Adisa Codruț / 19 apr 2020 / 14:07
Deces
Deces

Purtătorul de cuvânt al MAI, comisarul Monica Dajbog, a făcut scurte declarații de presă duminică, 19 aprilie, în ziua de Paște.

COVID-19, MAI. Purtătorul de cuvânt al MAI, comisarul Monica Dajbog, a avut o scurtă intervenție duminică, 19 aprilie, în ziua de Paște.

”Încep declarația prin a transmite mulțumiri cetățenilor că au înțeles cât este de important să respecte măsurile impuse de autorități pentru reducerea numărului de îmbolnăviri și au rămas în case în noaptea de Înviere”, a afirmat aceasta.

Reprezentantul MAI a mai amintit că în jur de 26.000 de angajaţi ai ministerului de resort au lucrat de Înviere, că s-au organizat puncte fixe de verificare şi patrule mobile de poliţişti şi jandarmi pentru evitarea incidentelor.

Oamenii legii au intervenit la cicra 1.800 de evenimente și au aplicat sute de amenzi. Purtătorul de cuvânt al MAI a amintit câteva situații aparte: la Hunedoara - 9 persoane au fost ridicate de poliţişti şi duse la audieri, în comuna gălățeană Munteni nu se respectau ordonanţele militare, în comuna dâmbovițeană Ciocănești s-a petrecut o situație similară celei din județul Galați.

Oficialul a mai precizat că la ”frontieră s-a păstrat trendul descendent al tranzitului, în scădere cu aproape 90 la sută faţă de anul trecut.

Întreaga declarație mai jos:

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy