Radu Țincu, anunț de ULTIMĂ ORĂ: "Doar vaccinarea ne poate APĂRA împotriva tulpinilor din Marea Britanie și Africa de Sud"

Medicul Radu Țincu spune că vaccinarea este singura care ne poate apăra împotriva tulpinilor din Marea Britanie și Africa de Sud.

"Avem studii independente deja, adică realizate de producătorii vaccinurilor, care ne spun faptul că vaccinurile sunt eficiente și împotriva tulpinilor din Marea Britanie și Africa de Sud, astfel încât vaccinarea oferă protecție chiar și pentru aceste tulpini.

Ceea ce este important de menționat despre viteza de vaccinare și rata de vaccinare în această campanie, ea nu trebuie să se întindă pe o perioadă foarte lungă de timp pentru că riscăm, pe de o parte, să apară alte mutații alte virusului, iar pe de altă parte dacă această campanie se va întinde pe o durată de luni de zile, va însemna că cei care au fost vaccinați în prima fază își vor pierde imunitatea, pentru că nu știm cât durează imunitatea după vaccin și e posibil să o luăm de la capăt și să transformăm această campanie într-un perpetuum mobile care nu se va termina niciodată.", a declarat Radu Țincu la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel