Raed Arafat: „bisericile nu se deschid acum, sunt zone unde vin persoane vulnerabile”

Angela Sabău |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a declarat că bisericile se vor deschide, dar nu în primul val, din 15 mai. Între primul și al doilea val de relaxări ale restricțiilor vor fi aproximativ două săptămâni.

Raed Arafat a declarat că bisericile și lăcașurile de cult nu se deschid în 15 mai, adică în primul val al relaxării măsurilor. Motivul, spune el este acela că bisericile sunt fecventate de persoane vârstnice, deci la risc. 

„Bisericile nu se deschid din 15 (mai), niciun lăcaș de cult nu se deshide acum. Nu în primul val. Trebuie să vedem din al doilea val, și cu ce măsuri. Clar că se vor deschide, nu vor rămâne închise, dar reprezintă una din zonele unde merg persoane din categoria vulnerabilă, bătrâni, deci clar că acolo vor trebui să fie măsuri.

Este imposibil să începi cu toate măsurile deodată, relaxarea trebuie să fie graduală și să alegi cu ce te duci, pentru că toată lumea vrea deodată, și turismul, și hotelurile și toti. Asta nu se poate la acest moment, riscul va fi foarte mare. Cu siguranță se va ajunge la deschidere și cu siguranță vor fi reguli”, a spus el la „Sinteza zilei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel