Raed Arafat despre al doilea italian cu coronavirus: Încă așteptăm anumite date

Florina Pop / 27 feb 2020 / 01:03
Coronavirus
Coronavirus

Raed Arafat a afirmat că încă se așteaptă informații de la omologii din Peninsulă despre al doilea italian.

Arafat, italian. Într-o conferință de presă, Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că nu se cunosc suficiente date despre al doilea italian care a fost în România alături de cel de 71 de ani. Acesta a mai precizat că nu se știe clar dacă al doilea italian este diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

"Pentru al doilea italian care a fost în România încă așteptăm anumite date din Italia. Colegii de la INSP vor solicita date suplimentare pe partea epidemiologică de la colegii din Italia printr-un mecanism oficial de obținere a informațiilor și se poate și pe linia respectivă să se extindă ancheta epidemiologică. Încă nu suntem siguri dacă el este clar diagnosticat că este pozitiv sau încă în așteptarea rezultatelor așa că așteptăm mai multe informații ca să putem să decidem care sunt soluțiile și ca Ministerul Sănătății să ia măsurile pe partea de anchetă epidemiologică", a afirmat Raed Arafat.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy