Raed Arafat, despre scandalul măștilor expirate: Acest lucru trebuie probat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Raed Arafat. Foto: DSU
Raed Arafat. Foto: DSU

Raed Arafat a făcut declarații referitoare la scandalul măștilor expirate.

„La recepție, colegii care sunt de la situații de urgență, dacă văd ceva expirat nu-l recepționează. Și nimeni nu va semna pe ceva expirat. Fiecare produs trebuie să aibă o perioadă de valabilitate, chiar dacă perioada este teoretică, produsul trebuie să o aibă. Măștile au termen de aproape 5 ani valabilitate. Sunt soluții legale în care poți să prelungești cu încă un an sau doi cu acordul firmei, dar n-am ajuns acolo. Noi avem 2025 data de exprimare. Ieri se zicea că au adus măști expirate! Acest lucru trebuie probat", a declarat Raed Arafat la Antena 3. 

Mai mult, șeful DSU a precizat faptul că România a trimis la rândul ei măști statelor europeane, iar în situația în care acestea ar fi fost expirate,  ar fi existat o sesizare la Comisia Europeană. 


 „Din aceste măști s-au trimis și în alte țări europene, dacă ajung în Italia, Spania, etc. expirate și țările observau, le întorceau și sesizau Comisia Europeană. Sunt povești fabricate, amestecate într-o poveste de la Unifarm și o poveste cu o firmă unde vorbim de cod, dar a livrat măștile. Nu am intervenit ca măștile să intre în țară. Niciodată”, a mai precizat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel