Raed Arafat, despre scandalul măștilor expirate: Acest lucru trebuie probat

Adisa Codruț / 04 sep 2020 / 23:33
Raed Arafat. Foto: DSU
Raed Arafat. Foto: DSU

Raed Arafat a făcut declarații referitoare la scandalul măștilor expirate.

„La recepție, colegii care sunt de la situații de urgență, dacă văd ceva expirat nu-l recepționează. Și nimeni nu va semna pe ceva expirat. Fiecare produs trebuie să aibă o perioadă de valabilitate, chiar dacă perioada este teoretică, produsul trebuie să o aibă. Măștile au termen de aproape 5 ani valabilitate. Sunt soluții legale în care poți să prelungești cu încă un an sau doi cu acordul firmei, dar n-am ajuns acolo. Noi avem 2025 data de exprimare. Ieri se zicea că au adus măști expirate! Acest lucru trebuie probat", a declarat Raed Arafat la Antena 3. 

Mai mult, șeful DSU a precizat faptul că România a trimis la rândul ei măști statelor europeane, iar în situația în care acestea ar fi fost expirate,  ar fi existat o sesizare la Comisia Europeană. 


 „Din aceste măști s-au trimis și în alte țări europene, dacă ajung în Italia, Spania, etc. expirate și țările observau, le întorceau și sesizau Comisia Europeană. Sunt povești fabricate, amestecate într-o poveste de la Unifarm și o poveste cu o firmă unde vorbim de cod, dar a livrat măștile. Nu am intervenit ca măștile să intre în țară. Niciodată”, a mai precizat Raed Arafat.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy