Raed Arafat, lumină în cazul mărțișoarelor de 1 martie: o să dăm, dar o să respectăm regulile

DCMedical Team / 26 feb 2021 / 21:14
Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat și Theo Trandafirescu au vorbit despre tradiția de a dărui mărțișoare  flori de 1 martie. Cei doi spun că e nevoie doar de respectarea unor reguli simple.

Raed Arafat și medicul american de origine română, Theo Trandafirescu, au adus „lumină” în controversele legate de dăruirea tradiționalelor mărțișoare și flori de 1 martie. 
„E o chestiune pe care toată lumea o să facă, indiferent de ce spunem noi. O să dăm (mărțișoare) dar o să respectăm și regulile. Dăm, păstrând distanța și purtând masca, dacă este vorba de persoane din afara familiei. Dacă este din familie (persoana căreia i se oferă, n.r.), este cu totul altceva.
Dacă este vorba de persoane dragi, dar din afara familiei, cărora vrem să le dăm un mărțișor, o floare, deși este perioada asta: da, dacă respectăm anumite reguli. Am zis că este o tradiție pe care o putem păstra și în pandemie, respectând anumite reguli de bază”, a spus Raed Arafat, secretar de stat în MAI, la Antena 3.
„Cu anumite restricții, cred că se pot da. Conexiunile umane, emoționale, nu-și dorește nimeni să le restrângă. Dar sănătatea este prioritară. Nu poți avea emoție dacă n-ai sănătate”, a spus Theo Trandafirescu în aceeași emisiune.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy