Urmărește dezbaterea live

Raed Arafat, lumină în cazul mărțișoarelor de 1 martie: o să dăm, dar o să respectăm regulile

DCMedical Team |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat și Theo Trandafirescu au vorbit despre tradiția de a dărui mărțișoare  flori de 1 martie. Cei doi spun că e nevoie doar de respectarea unor reguli simple.

Raed Arafat și medicul american de origine română, Theo Trandafirescu, au adus „lumină” în controversele legate de dăruirea tradiționalelor mărțișoare și flori de 1 martie. 
„E o chestiune pe care toată lumea o să facă, indiferent de ce spunem noi. O să dăm (mărțișoare) dar o să respectăm și regulile. Dăm, păstrând distanța și purtând masca, dacă este vorba de persoane din afara familiei. Dacă este din familie (persoana căreia i se oferă, n.r.), este cu totul altceva.
Dacă este vorba de persoane dragi, dar din afara familiei, cărora vrem să le dăm un mărțișor, o floare, deși este perioada asta: da, dacă respectăm anumite reguli. Am zis că este o tradiție pe care o putem păstra și în pandemie, respectând anumite reguli de bază”, a spus Raed Arafat, secretar de stat în MAI, la Antena 3.
„Cu anumite restricții, cred că se pot da. Conexiunile umane, emoționale, nu-și dorește nimeni să le restrângă. Dar sănătatea este prioritară. Nu poți avea emoție dacă n-ai sănătate”, a spus Theo Trandafirescu în aceeași emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel