Raed Arafat, mesaj de susținere devenit viral de la mama unui copil cu sindrom Dravet

Adisa Codruț |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Adele Chirică, mama unui copil care suferă de sindromul Dravet, a postat pe rețeaua e socializare un mesaj emoționant de susținere pentru Raed Arafat.

Adele Chirică, mama unui copil care suferă de sindromul Dravet, a postat vineri noaptea un mesaj în care își afirmă toată susținerea pentru Raed Arafat. Ea a avut nevoie de intervenția unui echipaj SMURD vineri noaptea, pentru a-i salva copilul. „Au ajuns în câteva minute, două echipaje, cu medic cu tot. Știau ce este Dravet, știau ce înseamnă probleme la inimă în cazul unui pacient cu Dravet”, a scris ea, citează DC News.ro.  

Ulterior, Adele Chirică a revenit pe Facebook cu un nou mesaj: „Da, știam că postarea mea din miezul nopții va deranja multă lume și vor exista multe înjurături la adresa mea, însă nu mi-a păsat. Mi-am asumat și îmi voi asuma mereu fiecare cuvânt pe care îl scriu. Pentru că eu nu scriu nici plătită de cineva, nici orbită de politică. Eu scriu fapte clare, reale. Eu scriu experiențele mele trăite de mine.

Și pentru toți cei cărora le stau în gât, postările mele, le doresc un singur lucru. Atunci când cineva drag se zbate între viață și moarte, să aibă parte de experiența trăită de mine noaptea trecută, să aibă parte de oamenii minunați din SMURD și să își amintească mereu că SMURD înseamnă Raed Arafat!

E ușor să judeci când ești sănătos și nu ai dat piept cu sistemul nostru medical. Însă eu nu-mi imaginez cum ar fi să trec prin toate problemele fiului meu, fără să știu că SMURD este la un telefon distanță”, a subliniat mama lui Davis.

Mai multe detalii despre sindromul Dravet și interviul pe care l-a acordat Adele Chirică, găsiți pe DC News.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel