Rata de infectare în București a scăzut sub 1,5 la mie. Cîțu: Am primit vestea cea bună

Rata de infecatre în Capitală a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori. 

Rata de infectare a ajuns în Capitală la 1.49 la mia de locuitori. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a precizat că se pot decide noi măsuri de relaxare a restricţiilor, după 48 de ore de la scăderea incidenţei de COVID sub 1,5 la mia de locuitori. Joi ar putea fi convocat Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.       

Este în continuare obligatorie purtarea măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de cinci ani. 

Premierul Florin Cîțu laudă campania de vaccinare

 

”Am primit vestea bună privind Bucureștiul. De astăzi suntem sub 1,5 la mie, ceea ce înseamnă că această campanie de vaccinare este de succes. Vaccinarea este singurul element nou, vedem o scădere semnificativă în toată țara, ceea ce înseamnă că suntem mai aproape de revenirea la normalitate. Avem dozele necesare și nu avem nicio scuză. Pandemia va trece, contează să pregătim resursele pentru ceea ce urmează.” a spus premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel