Recomandare GENIALĂ pentru o ZODIE, de Revelion: "Faceți precum o PISICĂ!" Ce înseamnă ASTA

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere
Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere

Daniela Simulescu a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în perioada 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021. Iată ce-ți rezervă astrele. 

"V-aș recomanda ca săptămâna aceasta să vă bucurați de viață și atât! Veți sta cu gândul la serviciu, la carieră sau la ce face administrația blocului sau alte instituții ți voi aveți treabă acolo, dar... vă prinde anul nou cu Luna în casa a 12, mai retrași, dar Luna se apropie de semnul vostru. Ce înseamnă asta? Înseamnă că trebuie să vă mai distrați și voi, chiar dacă voi cu voi, dimineața, dacă sunteți singuri, vă treziți, vă puneți un pahar de șampanie, începe noul an, vă uitați la un film.

Chiar dacă sunteți singuri, bucurați-vă de singurătate. Dacă nu sunteți singuri, bucurați-vă, fiți cei din casă care se împodobesc, fac glume, se uită la seriale, pun muzică. Dacă aveți copii prin jur, profitați de veselia și bucuria lor.

Eu v-aș ruga săptămâna aceasta să...”

Vezi despre ce zodie este vorba pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel