Rectorul Universităţii de Medicină din Târgu Mureş, distins cu titlul de Doctor Honoris Causa

Georgiana Ioniță / 25 sep 2019 / 10:30

Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureş, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Medicale de Stat din Tbilisi, Georgia.

Potrivit Agerpres, evenimentul a avut loc într-un cadru festiv, cu ocazia deschiderii anului universitar 2019-2020 la Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, în prezenţa reprezentanţilor universităţilor din Emory Atlanta, Munich, Grenoble, Viena, Cernăuţi, precum şi în prezenţa preşedintelui Parlamentului din Georgia şi a reprezentantului Ministerului Sănătăţii.

În discursul său, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei a punctat stransa colaborare academică dintre cele două universităţi şi a menţionat că în prezent există noi proiecte menite să dezvolte relaţiile bilaterale.

Totodată, rectorul UMFST Târgu Mureş s-a arătat onorat de titlul care i s-a conferit şi a transmis că Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, cu 100 de ani de tradiţie, dar profund orientată spre valorile internaţionale ale educaţiei moderne, îi induce un deosebit respect şi o profundă admiraţie.

"Aşa cum your King David, The Builder a recreat o naţiune, dumneavoastră în fiecare an faceţi ca această naţiune să fie mai educată şi mai sănătoasă. Şi pentru ceea ce faceţi vă felicit din toată inima", a transmis prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.25