Restricțiile Guvernului, atacate în instanță: cine le reclamă

Adisa Codruț / 01 apr 2021 / 13:07
Justiție
Justiție

Noile restricții impuse de Guvern sunt atacate în instanță chiar de către membrii PNL. Ei vor depune o contestație la Tribunalul București.

Noile restricţii impuse de Guvern sunt atacate în instanţă printr-o contestație ce va fi depusă la Tribunalul București chiar de către PNL. Aceştia atrag atenția asupra faptului că Executivul nu a prezentat un raport care să indice faptul că închiderea magazinelor la ora 18 sau interzicerea circulației după ora 20 ar genera o scădere a ratei de infectare. Mai mult decât atât, în contestație mai este precizat că nici carantina impusă în Timișoara nu a adus rezultate.

Mai mult, în contestația redactată se arată faptul că nici măsurile restrictive și carantina nu au avut un efect pozitiv nici în cazul Timișoarei, unde chiar după 20 de zile se menținea pragul de 8 cazuri la mia de locuitori.

În plus, liberalii susțin că România este în colaps, iar măsurile acestea afectează și mai rău sectorul HORECA, față de care Guvernul nu și-a îndeplinit toate promisiunile, notează Antena 3.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy