Rezidențiat 2018, anunț important pentru București

Dana Lascu |
Data publicării:
documente
documente

Repartiția candidaților care au luat examenul de rezidențial se va face, prin teleconferință, pe 25 și 26 noiembrie, în centrele universitare. La București, însă, s-a modificat un lucru important!

Ministerul Sănătății a anunțat deja că alegerea locurilor / posturilor în specialitate şi a centrelor de pregătire după examenul de Rezidențiat 2018 se face în zilele de 25 și 26 noiembrie 2018, prin teleconferinţă, în intervalul orar 09.00 – 21.00.

Dacă repartiţia nu se finalizează în data de 25 noiembrie 2018, va continua în ziua următoare, în acelaşi interval orar sau, după caz, până la epuizarea locurilor/posturilor publicate la concurs sau a candidaţilor care au drept de a alege loc/post.

Alegerea locurilor/posturilor în specialitate şi a centrelor de pregătire se face în zilele de 25 și 26 noiembrie 2018 prin teleconferinţă, în intervalul orar 9:00 - 21:00. Candidaţii se vor putea prezenta în unul din centrele universitare: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş sau Timişoara. La repartiție se pot prezenta candidații care au obținut un punctaj de minim 60% din punctajul maxim realizat pentru fiecare domeniu de concurs.

Locurile şi posturile rămase disponibile la sfârşitul primei zile de repartiţie se vor afişa pe pagina de internet, pe http://rezidentiat.ms.ro.

Programul de desfășurare a repartiției va fi:

duminică, 25 noiembrie 2018 - ora 9:00 – domeniul farmacie

duminică, 25 noiembrie 2018 - ora 10:00 – domeniul medicină dentară

duminică, 25 noiembrie 2018 - intervalul 12:00 – 21:00 – domeniul medicină

luni, 26 noiembrie 2018 - începând cu ora 9:00 – domeniul medicină

Modificarea de la București, importantă pentru cei care vor detașări!

La București, însă, trebuie să știți că Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică nu va lucra cu publicul luni, iar proaspeții rezidenți care au de depus dosare și cereri pentru detașări vor trebui să meargă în altă parte!

Având în vedere că în zilele de 25 și 26 noiembrie 2018 Ministerului Sănătății organizează repartiția candidaților de la Concursul Național de Rezidențiat, aducem la cunoștința celor interesați că în ziua de 26 noiembrrie 2018 nu se lucrează cu publicul la registratura CRUSP din str. Bodești. nr.1. Eventualii solicitanți se pot prezenta la registratura din sediul central al Ministerului Sănătății, str. Cristian Popișteanu, nr. 1-3.", arată anunțul oficial de pe site-ul Ministerului Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel