REZIDENȚIAT 2019: Specialitățile deficitare pentru care se dă examen pe post. Oficial

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Examenul     FOTO: pexels.com
Examenul FOTO: pexels.com

Al doilea proiect de ordin pus în dezbatere publică de Ministerul Săntății stabilește care sunt specialitățile deficitare pentru care la REZIDENȚIAT 2019 se va da examen pe post. Acesta va intra în vigoare după ce va fi publicat în Monitorul Oficial. Iată care sunt acestea: 

Conform noului proiect de ordin, pus în dezbatere publică de Ministerul Sănătății, până în 14 noiembrie, specialităţile deficitare pentru care se organizează rezidenţiat pe post în spitale clinice cu secţii clinice universitare, institute sau centre medicale clinice în sesiunea 8 decembrie 2019, sunt după cum urmează:

Anestezie şi terapie intensivă, Boli infecţioase, Cardiologie pediatrică, Chirurgie pediatrică, Epidemiologie, Expertiza medicală a capacității de muncă, Gastroenterologie pediatrică, Hematologie, Igienă, Medicină nucleară, Medicină de urgenţă, Nefrologie pediatrică, Neonatologie, Neurologie pediatrică, Oncologie medicală, Ortopedie pediatrică, Oncologie şi hematologie pediatrică, Pediatrie, Psihiatrie, Pneumologie pediatrică, Psihiatrie pediatrică şi Radioterapie.

Ordinul integral AICI:

 

Citește și: REZIDENȚIAT 2019: Sorina Pintea, ministrul Sănătăți: Examenul, AMÂNAT pe 8 decembrie! NOUL CALENDAR

Citește și: REZIDENȚIAT 2019. Metodologia care stabilește cum se va da examenul. Oficial

Citește și: REZIDENȚIAT 2019. Taxa pentru înscriere, cât este și unde va fi plătită. Oficial


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel