Rică Răducanu, după ce s-a vindecat de COVID: „Încă nu îi e bine soției. Când ești bolnav, tot felul de nebunii îți trec prin cap”

Dana Lascu |
Data publicării:
Rică Răducanu, în emisiunea La Măruță de la Pro TV, vorbind despre experiența sa cu COVID-19.
Rică Răducanu, în emisiunea La Măruță de la Pro TV, vorbind despre experiența sa cu COVID-19.

La aproape 75 de ani, Rică Răducanu s-a infectat în luna ianuarie cu SARS-CoV-2. Din fericire, însă, el n-a avut simptome și a stat puțin în spital, dar soția sa a ajuns și la ATI.  

Fostul mare portar Rică Răducanu a povestit ce a însemnat pentru el perioada cât a stat în spital după ce a făcut COVID, dar și cum se simte soția lui care a făcut forma gravă a bolii. 

„Încă nu îi e bine soției. A fost rău, o lună a stat săraca în spital. COVID a paradit-o la plămâni. Și i-a luat  Cătălin aparat de oxigen, că a mai stat acasă cu el. Acum e mai bine, și azi am fost (la doctor, n.r.), i-au pus o centură, că a luat-o și cu inima. Ea are și alte probleme.

E rea boala asta, nu e bine să zici că nu e boală. E, dar e rea! Când o ai e cea mai rea, că lovește unde e slab organismul. (...)

Eu nu sunt așa luptător, nevastă-mea este mai tare ca mine. (...)

Când stai, gândurile te omoară. Tot felul de nebunii îți trec prin cap. Și când te gândești la d-astea parcă te dor toate. (...)

Am stat singur acasă (cât a fost soția în spital, n.r.) Beleaua de pe lume! (...) Gândurile sunt cea mai mare nenorocire. M-am gândit la moarte”, a povestit Rică Răducanu la emisiunea „La Măruță” de la Pro TV . 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel