Rică Răducanu, după ce s-a vindecat de COVID: „Încă nu îi e bine soției. Când ești bolnav, tot felul de nebunii îți trec prin cap”

Dana Lascu / 30 Martie 2021 / 18:50
Rică Răducanu, în emisiunea La Măruță de la Pro TV, vorbind despre experiența sa cu COVID-19.
Rică Răducanu, în emisiunea La Măruță de la Pro TV, vorbind despre experiența sa cu COVID-19.

La aproape 75 de ani, Rică Răducanu s-a infectat în luna ianuarie cu SARS-CoV-2. Din fericire, însă, el n-a avut simptome și a stat puțin în spital, dar soția sa a ajuns și la ATI.  

Fostul mare portar Rică Răducanu a povestit ce a însemnat pentru el perioada cât a stat în spital după ce a făcut COVID, dar și cum se simte soția lui care a făcut forma gravă a bolii. 

„Încă nu îi e bine soției. A fost rău, o lună a stat săraca în spital. COVID a paradit-o la plămâni. Și i-a luat  Cătălin aparat de oxigen, că a mai stat acasă cu el. Acum e mai bine, și azi am fost (la doctor, n.r.), i-au pus o centură, că a luat-o și cu inima. Ea are și alte probleme.

E rea boala asta, nu e bine să zici că nu e boală. E, dar e rea! Când o ai e cea mai rea, că lovește unde e slab organismul. (...)

Eu nu sunt așa luptător, nevastă-mea este mai tare ca mine. (...)

Când stai, gândurile te omoară. Tot felul de nebunii îți trec prin cap. Și când te gândești la d-astea parcă te dor toate. (...)

Am stat singur acasă (cât a fost soția în spital, n.r.) Beleaua de pe lume! (...) Gândurile sunt cea mai mare nenorocire. M-am gândit la moarte”, a povestit Rică Răducanu la emisiunea „La Măruță” de la Pro TV . 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy