Român cu coronavirus. Arafat: „Suntem obligați să ne gândim la ce e mai rău”. Acuzații

Adisa Codruț |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a dat primele declarații cu privire la românul infectat cu coronavirus, de pe nava ancorată în Japonia.

Raed Arafat a explicat, potrivit DC News, că există reglementări internaționale stricte care vizează navele de croazieră pe care se află pacienți cu boli contagioase.

„După regulamentul internațional, orice vas pe care se află o persoană infecțioasă intră în carantină și nu coboară nimeni. De când a apărut cazul inițial și până acum sunt aproape 150 de cazuri de transmisie și oameni diagnosticați. Când cazul este confirmat, oamenii sunt luați de acolo și duși la spital. Asta s-a întâmplat cu românul de pe vasul respectiv. Până acum informațiile nu arată că este într-o stare critică, mortalitatea la acest virus este încă scăzută comparativ cu numărul celor infectați. MAE va obține tot timpul informații despre românul confirmat cu coronavirus și ne va ține la curent", a spus Raed Arafat, la Antena 3.

Ce spune Raed Arafat posibilitatea apariției unui caz de infecție cu coronavirus în România și ce crede secretarul de stat despre acuzațiile privind Ordonanța care liberalizează programele naționale de sănătate, aflați pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel