Roșii: greșeala pe care o faci când le gătești

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Roșii
Roșii

Roșiile sunt alimente delicioase și au devenit indispensabile la masă, în orice anotimp. Ele au, însă, un mic secret când sunt gătite, pentru a obține mai multă savoare.

Roșiile sunt folosite în multe feluri de mâncare. Nu numai că ne place să le consumăm în salate proaspete, dar sunt folosite pe scară largă și în preparatele calde. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că acestea sunt pe lista noastră de cumpărături în fiecare săptămână. Dar foarte mulți dinte noi nu le pregătim corect, sau, mai bine zis, nu luăm în calcul un element extrem de important, pentru a ne bucura de cele mai gustoase roșii.

Este vorba despre sare. Să facem o comparație: gătim cartofi și paste în apă cu un praf bun de sare. În mod ideal, apa ar trebui să fie la fel de sărată ca apa de mare pentru a face mâncarea cât mai gustoasă posibil, dar asta ar putea fi puțin exagerat pentru sănătatea noastră. Se pare că sarea este foarte importantă în timpul preparării acestor legume pentru a profita la maximum de gust și textură.

Deși ar putea părea puțin ciudat, roșiile și sarea sunt combinația perfectă. Sarea asigură că aromele celorlalte ingrediente se combină bine. De exemplu, sarea ajută la echilibrarea gustului dulce al roșiilor.

Un alt exemplu este utilizarea unui vârf de sare la coacerea prăjiturilor și a produselor de patiserie. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să vă îmbunătățiți aroma prăjiturilor și plăcintelor! Deci, sarea este indispensabilă atunci când folosiți roșii cu alte ingrediente într-un vas.

Dacă folosiți mai multe ierburi și condimente într-un singur fel de mâncare, sarea va ajuta să scoată aroma acelor roșii delicioase dulci și suculente, fără ca aroma lor să fie copleșită de toate celelalte arome de pe farfurie!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel