Salvatorii de la ISU Iași au dăruit cadouri bebelușilor născuți în ziua de Crăciun

Adisa Codruț |
Data publicării:
la Iași, Moș Crăciun a ajuns la Maternitatea Cuza Vodă cu mașina de la ISU. Foto: ISU Iași/Facebook
la Iași, Moș Crăciun a ajuns la Maternitatea Cuza Vodă cu mașina de la ISU. Foto: ISU Iași/Facebook

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Iași au dăruit cadouri femeilor care au născut în ziua de Crăciun la Maternitatea „Cuza Vodă”.

Reprezentanții ISU Iași, în frunte cu șeful IGSU, general de brigadă Dan Paul Iamandi, au dăruit cadouri mamelor care au născut în ziua de Crăciun, una dintre ele fiind o tânără în vârstă de 22 de ani, din localitatea Mădârjești. Ea a născut în cursul dimineții un băiat în greutate de 4,1 kilograme. La naștere copilul a avut un scor APGAR 10.

„Nu mă așteptam să vină acum. Trebuia să nasc pe 30, dar a venit chiar de Moș Crăciun, odată cu nașterea lui Isus Hristos. Copilul se numește Matei Ștefan. Inițial am vrut să îi spun Matei Luca, dar tatăl a vrut să poarte numele de Ștefan. Nu a fost o sarcină grea. Nașterea a decurs fără probleme. Am născut la 6,20, la scurt timp după ce am ajuns la spital. Mai avem acasă o fetiță de 3 ani și jumătate, care mă tot întreba când nasc. Abia aștept să vină să îl vadă. Sperăm că se vor înțelege bine. Nu mă așteptam la o asemenea surpriză. Acum alta, venită din partea pompierilor. Cine știe, poate când va ajunge mare va deveni pompier și va salva vieți", a mărturisit Ștefania Popescu, conform Agerpres.

Pentru reprezentanții ISU Iași este al nouălea an când vin la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă" pentru a aduce daruri femeilor care au născut în prima zi de Crăciun. Ca de fiecare dată, ei au fost însoțiți și de șeful lor, Dan Paul Iamandi, care acum este inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Pompierii au dus cadouri mămicilor care au născut în Ziua de Crăciun. Foto: ISU Iași / Facebook

„Este al nouălea an când suntem aici la Maternitatea Cuza Vodă. Pompierii ieșeni aleg an de an să petreacă această zi aici pentru a aduce bucurie mămicilor care au născut în ziua de Crăciun sau înainte. Ne-am orientat spre mămicile care au avut nevoie de daruri, astfel încât să simtă că pompierii aduc bucurie și altfel decât atunci când intervin în situații de urgență", a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

Cele nouă mame care au născut în primele ore ale dimineții de Crăciun au primit din partea celor de la ISU câte un trusou, articole de igienă și o carte cu povești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel