Saveta Bogdan, patru ALIMENTE pentru un TEN perfect: Se lasă pe față O ORĂ. Niciun rid

Saveta Bogdan - Foto: Youtube Saveta Bogdan
Saveta Bogdan - Foto: Youtube Saveta Bogdan

Saveta Bogdan a dezvăluit cum reușește să-și mențină tenul atât de tânăr. Care sunt cele 4 ingrediente pe care le folosește.

Saveta Bogdan se numără printre cântărețele de muzică populară care au foarte mare grijă la aspectul fizic și la menținerea unui ten cât mai tânăr, pentru o lungă perioadă de timp.

Chiar dacă are 76 de ani, asta nu însemnă că solista nu-și mai petrece timp și în saloanele de înfrumusețare, ba mai mult, ajunge acolo regulat, pentru a-și face diferite tratamente pentru față.

Cum trebuie să alegem corect pantofii cu toc. Medic: 19% se soldează inclusiv cu fracturi de gleznă

Saveta Bogdan a dezvăluit și care sunt măștile naturale pe care obișnuiește să și le facă singură acasă, atunci cânt nu are timp să ajungă la specialiști.

"Eu mă duc și mai fac reclamă la anumite tratamente, dar acum n-am mai fost de mult timp, de vreo șase luni să zic. Am o fată la care mă duc și îmi fac tratamente, dar acum cu căldura asta n-am mai reușit, dar mă duc, la 3, 4 luni. Mai nou, îmi fac și eu acasă măști.

O linguriță de lămâie cu gălbenuș o amestec bine, și o aplic pe fața curată și las o oră. Mai dau cu căpșuni, cu roșii pe față, se pot face și acasă. Îmi place să fiu îngrijită. Chiar când am fost la o emisiune m-a machiat o fată și mi-a zis: Doamnă, aveți o vârstă, dar ce față frumoasă aveți. Nu fac nimic deosebit, dar poate e și de la mama, e gena. Mama a murit la 82 de ani și nu avea un rid pe față. Era o femeie foarte frumoasă, înaltă", a dezvăluit Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola.

"Eu am avut foarte multe probleme în viață. Două divorțuri, doi soți mi-au murit"

Chiar dacă nu a avut viață deloc ușoară, Saveta Bogdan este mereu cu zâmbetul pe buze. Aceasta ne-a dezvăluit astfel de unde reușește să-și ia toată energia pozitivă și cum poate face față acestor obstacole la care viața a supus-o.

"Eu am avut foarte multe probleme în viață, dar am reușit să trec peste ele cu zâmbetul și cu oamenii din jurul meu. Când eram supărată, preferam să ies pe stradă să mă întâlnesc cu lumea, publicul pe mine mă înviorează, îmi dă putere, așa uit de necazurile pe care le am, am avut unele foarte mari, două divorțuri, doi soți mi-au murit. Nu mai era cu mine niciunul când au murit, dar tot m-a afectat. Cu al doilea soț am stat 30 de ani, avem și fata împreună. Am căutat să trec peste toate cu cântecul și zâmbetul acesta.

Dacă am timp liber citesc o carte, de exemplu mie mi-a plăcut foarte tare „Dama cu camelii”, am citit-o foarte mult", a mai spus cântăreața de muzică populară.

Ce părere are solista despre tinerii din ziua de astăzi - citește mai departe AICI

Irina Loghin, despre ALIMENTUL pentru un TEN perfect. Ceaiul pe care-l bea zilnic: O linguriță pe zi face MINUNI! Îl recomand femeilor

 

La cei 83 de ani, Irina Loghin pare că a găsit elixirul tinereții.

Mereu în formă, cu o energie incredibilă și un ten impecabil, demn se invidiat, îndrăgita cântăreață de muzică populară are un ritual pentru îngrijirea feței. 

Irina Loghin a dezvăluit că folosește un ingredient anume pe care fiecare dintre noi îl are în bucătărie, fiind practic secretul frumuseții sale. 

Pe lângă celebrul masaj de față pe care îl face cu palmele, pentru a nu avea gușă, cântăreața de muzică populară își face de ani de zile un demachiant potrivit tenului ei

O loţiune pe care o prepară acasă din ulei de măsline este sfântă pentru artista noastră.

"Nu prea am fost adepta operaţiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos. Nu este important să te menţii numai pentru fani, ci şi pentru tine, ca femeie, ca soţie, ca mamă", este de părere Irina Loghin.

Care este secretul Irinel Loghin, vezi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel