Scapă de gândacii care ies din canalizare: o lingură din acest ingredient este suficientă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Scapă de gândacii care ies din canalizare. Foto: Freepick @zokzakthai
Scapă de gândacii care ies din canalizare. Foto: Freepick @zokzakthai

Scapă de gândacii care ies din canalizare, cu ajutorul unui produs din bucătărie. 

Îți dezvăluim trucul cu care poți scăpa în mod natural de acești dăunători, care apar din scurgere și invadează bucătăria și baia. Gândacii se mișcă repede și este greu să scapi de ei.

Dacă ai observat că insectele ies din canalizare, avem câteva sfaturi și metode naturale pentru a-i împiedica să-ți invadeze casa.  

Cum să scapi în mod natural de gândacii care ies din canalizare?

Se știe că gândacilor le place să locuiască în scurgere și țevi. Ai nevoie de un singur ingredient pentru a rezolva problema.

Ingredientul prezentat este o pulbere care te scutește de utilizarea substanțelor chimice, deoarece este suficientă pentru a elimina acești dăunători. Vorbim aici despre pământul de diatomee.

Pulverizează acest produs pe chiuvetă și vasul de toaletă. Trucul de care te vei îndrăgosti

Casa ta este perfect curată, dar gândacii continuă să apară? Nu este o exagerare să spunem că pământul de diatomee este o pulbere aproape magică, deoarece poate elimina acești dăunători într-o clipă. În plus, nu se limitează doar la acești gândaci!

Prin urmare, poți conta pe acest ingredient natural foarte eficient pentru a elimina gândacii din casă. Ultra fină, această pudră pătrunde usucă corpul gândacilor.

Doar pune această pulbere în colțurile casei și în țevi. O poți pune peste tot în casa ta: bucătărie, baie, toaletă. Bineînțeles, nu uita se scurgere. Cel mai bine este să faci această operație noaptea târziu sau dimineața înainte de a pleca de acasă.

Cu toate acestea, este recomandat să folosești pulberea cu prudență mai ales dacă ai animale de companie sau copii. Această pudră  poate fi dăunătoare pentru oameni.

Gospodinele cu experiență pun lămâie pe mătură. Trucul simplu care-ți va face viața mai ușoară

Cum să elimini gândacii din casă cu alte ingrediente?

Pentru a scăpa eficient de gândacii din casă, pământul de diatomee este una dintre cele mai bune soluții. Cu toate acestea, există multe alternative, de la bicarbonat de sodiu la uleiuri esențiale. 

Combate gândacii cu oțet alb. Oțetul alb este excelent pentru a speria gândacii. Pentru a face acest lucru, pregătește un amestec de 1/4 de oțet alb și 3/4 de apă. Apoi pulverizează  această soluție în jurul țevilor de sub chiuvetă și după mobilă.  

Bicarbonat de sodiu și zahăr alungă gândacii. Bicarbonatul de sodiu, la fel ca și pământul de diatomee, este un insecticid natural. Dacă este amestecat cu zahăr, proprietățile  insecticide ale bicarbonatului se vor mări.  Tot ce trebuie sa faci este să amesteci cele două ingrediente într-un recipient. Pune pudra obținută în farfurii mici. Rămâne doar să așezi aceste farfurii în locurile strategice din casă. Arase de zahăr, insectele vor muri imediat ce vor înghiți bicarbonatul de sodiu.

Uleiuri esențiale alungă gândacii

O altă modalitate grozavă de a scăpa de gândaci este să folosești uleiuri esențiale. Alegerea ta trebuie să se îndrepte către uleiul esențial de eucalipt sau lavandă. Pune câteva  picături de ulei esențial pe discuri de bumbac, pe care trebuie să se așezi în zonele din casă, unde sunt gândaci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel