Schema de tratament COVID a dr Flavia Groșan, analizată în Marea Britanie. Concluziile cercetătorilor

Adisa Codruț |
Data publicării:

Specialiștii din Marea Britanie au analizat schema de tratament COVID a medicului pneumolog Flavia Groșan, una destul de discutată în spațiul mediatic.

Experți din Marea Britanie au analizat schema de tratament a medicului Flavia Groșan, pneumolog din Bihor care a iscat o mulțime de controverse în spațiul mediatic. Schema acesteia de tratament conține alte medicamente decât cele incluse în schema oficială a Ministerului Sănătății.

Dr Flavia Groșan a declarat public că a tratat și vindecat peste o mie de pacienți cu propria schemă. Această schemă a fost analizată de experți britanici. Aceștia susțin că schema pneumologului Flavia Groșan funcționează și consideră că medicamentele recomandate pacienților care au astm pot accelera vindecarea după infecția cu COVID.

Experții englezi susțin ideea ca medicamentele folosite în tratamentul COVID să fie comune și accesibile oricui, potrivit DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel