Sediul PNL Maramureș, închis pentru dezinfectare după ce un membru a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Sediul PNL Maramureș   Foto: transilvaniareporter.rom
Sediul PNL Maramureș Foto: transilvaniareporter.rom

Sediul PNL Maramureș a fost închis pentru dezinfectare, după ultima ședință la care a participat un membru  de partid, confirmat ulterior cu coronavirus. Întreaga activitate a organizației este sistată temporar.

 

Sediul PNL Maramureș a fost închis și urmează să fie dezinfectat după ce la ultima ședință a participat un membru care ulterior a fost testat pozitiv la COVID-19. Întreaga activitate a fost sistată. „PNL Maramureș anunță că, în urma confirmării unui caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul organizației, activitatea de zi cu zi desfășurată în sediul din Baia Mare va fi sistată, până la finalizarea procedurilor standard pentru revenirea în condiții de siguranță.
Decizia a fost luată pentru prevenirea oricărui risc de transmitere a virusului, chiar dacă colegul nostru care a fost depistat pozitiv nu a fost la acțiunile de strângere de semnături derulate în ultimele zile în Baia Mare și nu își desfășura activitatea în interiorul organizației. Cu toate acestea, imediat ce am aflat rezultatul testului, am decis ca sediul PNL din Bulevardul București nr.4 să fie închis de îndată până la finalizarea procesului de dezinfecție și testarea colegilor, proceduri care se află deja în curs de desfășurare”, se arată într-un comunicat remis presei de către PNL Maramureș.

De asemenea, se mai arată în document, toate persoanele care au fost în contact direct cu persoana infectată s-au autoizolat până la aflarea rezultatelor testelor. 
„Menționăm faptul că, în tot acest timp, s-a purtat mască atât în interiorul sediului cât și la celelalte acțiuni ale organizației, iar toate condițiile de prevenire au fost riguros respectate. Prioritatea este sănătatea cetățenilor și vrem să fim prevăzători pentru a nu-i pune în pericol.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel