Șefa ATI de la „Gerota”, numită director general al unității medicale

Angela Sabău |
Data publicării:
Șefa ATI a fost numită director general
Șefa ATI a fost numită director general

Alida Moise, șefa ATI de la „Gerota” care a învins moartea după ce a fost infectată cu COVID-19, a fost numită director general al unității medicale.

Alida Moise, șefa secției ATI de la Spitalul „Profesor Dr. Dimitrie Gerota”, a fost numită în funcția de director general al unității medicale. Anunțul a fost făcut de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. El a sris, de asemenea, pe Facebook câteva rânduri cu această ocazie. 

”În aceste momente, a fi ministru al Afacerilor Interne reprezintă poate cea mai importantă misiune a vieții mele. Această misiune a adus cu ea cea mai mare onoare, dar și cea mai mare responsabilitate pe care viața mi-o putea oferi, aceea de a servi Patria. Nu a contat niciodată ce funcții am ocupat pentru că mereu le-am văzut ca pe ceva trecător.

Ceea ce nu este trecător este binele pe care îl lași în urmă și cărămida mai mică sau mai mare pe care reusești să o pui la construcția aceasta care ar trebui să fie trainică, numită societate.

Astăzi am trăit un moment important, consider eu, și sper că am reușit să mai pun o cărămidă pentru o societate mai bună, pentru o societate dominată de profesioniști.

Începând de astăzi, medicul șef al Secției ATI a Spitalului de Urgență "Profesor Dr. Dimitrie Gerota" București, doamna Moise Alida, cea care A ÎNVINS MOARTEA printr-o luptă crâncenă cu acest virus, și care va continua să salveze vieți, a fost împuternicită să îndeplinească funcția de director general al acestei unități.

Tot de astăzi, directorul general al Spitalului de Urgență "Profesor Dr. Dimitrie Gerota" București, domnul Dragomir Dinu, a fost împuternicit director al Direcției Medicale din Ministerul Afacerilor Interne. Iar acesta va avea ca director adjunct, pe medicul șef al Secției Gastroenterologie din Spitalul Gerota respectiv, doamna Mahu Claudia-Iulia, care a fost împuternicită să îndeplinească această funcție.
Mult succes!”, a precizat Marcel Vela pe contul său de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel