Serviciul de Probațiune Maramureș, măsuri pentru prevenirea extinderii infecțiilor cu coronavirus

Adisa Codruț / 28 feb 2020 / 16:07
Job  FOTO: pexels.com
Job FOTO: pexels.com

Serviciul de Probațiune Maramureș  anunță luarea unor măsuri pentru  prevenirea extinderii infectării cu noul coronavirus.

Serviciul de Probațiune Maramureș  anunță luarea unor măsuri pentru  prevenirea extinderii infectării cu virusul COVID-19. Astfel, începând cu data de 28.02.2020, Serviciul de Probațiune Maramureș nu va mai desfășura activități specifice (evaluare, supraveghere, programe de reintegrare socială) cu persoanele din evidență care au călătorit sau vor călători în afara ori din afara granițelor țării, într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de țara de destinație ori de proveniență sau de mijlocul de transport utilizat.
Persoanele aflate în evidența Serviciului de Probațiune Maramureș  pot anunța situațiile privind deplasarea și li se va solicita transmiterea unei declarații scrise privind deplasarea.

„Reluarea activității în regim normal se va dispune ulterior prin decizie a directorului general. Până la reluarea activității în regim normal, persoanele supravegheate pot transmite prin fax (0262218209) sau prin e-mail (probatiune.maramures@just.ro) orice documente specifice procesului de supraveghere”, se arată într-un comunicat remis presei de către Serviciul de Probațiune Maramureș.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy