Siropul de ridiche neagră, un antitusiv și dezinfectant natural. Cum se prepară

DCMedical Team |
Data publicării:
Legume  FOTO: Pixabay
Legume FOTO: Pixabay

Ridichea neagră, o sursă excelenta de vitamina B9, îmbunătățește sănătatea sistemului nervos și muscular, menține o tensiune arterială normală, iar siropul din această ridiche constituie un antitusiv natural. 

Afecțiuni precum balonarea și constipația pot fi reglate consumând ridiche neagră. Dacă rădăcinile pot fi folosite în vindecarea bronșitelor, sucul de ridiche neagră ajută la reducerea afecțiunilor cardiovasculare.

Siropul din ridiche neagră este un antitusiv natural. Vitaminele din această legumă protejează sistemul respirator de infecții și ajută la vindecarea inflamației. Ca să obțineți siropul de ridiche neagră - un dezinfectant natural – spălați bine ridichea, o puneți într-un pahar ca să stea nemișcată. Tăiați ridichea în partea de sus, o scobiți și o umpleți cu miere. O lăsați să stea peste noapte, iar dimineața, siropul este gata, scriu cei de la cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel