SNR: un ultim omagiu pentru profesorul Ovidiu Băjenaru

Angela Sabău / 05 sep 2020 / 15:59
Deces,
Deces,

Societatea de Neurologie din România (SNR) a transmis un mesaj la trecerea în neființă a profesorului Ovidiu Băjenaru.

Societatea de Neurologie din România a transmis un mesaj la trecerea în neființă a profesorului Ovidiu Băjenaru.
„Cu toții suntem profund îndurerați de greaua pierdere suferită de comunitatea noastră, a medicilor neurologi, prin trecerea în neființă a profesorului Ovidiu-Alexandru Băjenaru, reprezentant de seamă al mediului academic romanesc, președinte de onoare “ad vitam” al Societății de Neurologie din România, membru al Academiei Române, membru al Academiei de Științe Medicale, Director al Departamentului de Neuroștiințe Clinice al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.
Cu mare efort, prin munca și străduința zilnică, chiar în vremuri potrivnice, profesorul Ovidiu Băjenaru a fost o adevărată “locomotivă” pentru neurologia românească, fiind un model profesional pentru numeroase generații de studenți, medici rezidenți, specialiști, primari. Seriozitatea și dăruirea față de profesie l-au făcut un creator adevărat al scolii moderne de neurologie. A fost, dincolo de toate, un om minunat, vizionar, creator, generos.
Îl vom păstra cu toții în memorie cu drag și recunoștință. Dumnezeu să îl odihnească!”

Comitetul Executiv al SNR
Prof. Dr. Bogdan Ovidiu Popescu – Președinte al SNR
Conf. Dr. Cristina Tiu – Președinte ales al SNR
Prof. Dr. Dafin Mureșanu – fost Președinte al SNR

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy