Sorin Oprescu, diagnosticat cu COVID, a fost externat din spital. Are o formă ușoară

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medicul Sorin Oprescu  FOTO: Facebook Sorin Oprescu
Medicul Sorin Oprescu FOTO: Facebook Sorin Oprescu

Medicul Sorin Oprescu, fost primar al Bucureștiului, a fost externat din spital. Acesta ar avea o formă ușoară a infecției cu noul coronavirus.

Medicul Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, urmează un tratament la domiciliu pentru infecția COVID. Acesta a fost externat de la Institutului Matei Balș din București. Surse citate de Antena 3 susțin că Sorin Oprescu ar avea o formă ușoară de COVID.

Fostul primar al Bucureștiului este vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-COVID. Acesta are un stent la inimă, suferă de hipertensiune și diabet. Membrii familiei au confirmat că fostul edil s-a simţit rău în ultimele zile. Acesta bănuia că ar fi o răceală. Testul a confirmat că e vorba de COVID. 

Sorin Oprescu s-ar fi infectat chiar la Spitalul Municipal, la scurt timp după deschiderea secţiei COVID. Acesta a fost internat duminică, 20 septembrie. În aceeași zi a fost internată și cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel