Medicul Sorin Oprescu, fostul primar la București, internat cu COVID. Are ambele doze de vaccin făcute

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Medicul Sorin Oprescu  FOTO: Facebook Sorin Oprescu
Medicul Sorin Oprescu FOTO: Facebook Sorin Oprescu

Medicul Sorin Oprescu, fost primar al Bucureștiului, este internat la Institutul Matei Balș din București cu COVID. Acesta are 69 de ani.

Medicul Sorin Oprescu, fost primar al Bucureștiului, s-a îmbolnăvit de COVID. Acesta este internat la Institutul Matei Balş din Capitală și este imunizat cu ambele doze de vaccin anti-COVID. Membrii familiei acestuia susțin că Sorin Oprescu s-a simţit rău în ultimele zile.

Inițial se credea că este o răceală, dar ulterior s-a dovedit a fi COVID. Acesta s-ar afla într-o stare de sănătate stabilă, însă i se administrează perfuzii. Oprescu s-ar fi îmbolnăvit la Spitalul Municipal, la scurt timp după deschiderea secţiei COVID-19. Acesta  are și diabet zaharat, hipertensiune arterială şi are montat un stent, arată Antena 3.

Și cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu se află internată la Institutul Matei Balș tot cu COVID, deși se vaccinase cu schema completă împotriva bolii. La fel și Viorica de la Clejani (48 de ani), și ea se află internată la Matei Balș din București.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel