Soți vaccinați împotriva COVID la aniversarea a 49 de ani de căsătorie: băiatul nostru este departe

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Ioan și Sili Bâlteanu  FOTO: Facebook Ro Vaccinare
Ioan și Sili Bâlteanu FOTO: Facebook Ro Vaccinare

Doi soți din București, Ioan și Sili Bâlteanu, s-au vaccinat împotriva COVID chiar în ziua în care au împlinit 49 de ani de căsnicie.

Ioan și Sili Bâlteanu împlinesc joi, 1 aprilie, 49 de ani de căsătorie și tot azi s-au vaccinat împotriva infecției COVID. Vestea a fost anunțată de reprezentanții RO Vaccinare pe Facebook:

”Fiind o zi cu totul specială, soții Bâlteanu și-au făcut un altfel de cadou: s-au vaccinat împotriva COVID- 19 la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti - SUUB. “Acum că am făcut acest vaccin, mă gândesc că și dacă mă voi îmbolnăvi de COVID19, măcar voi face o formă mai ușoară. Plus că băiatul nostru este plecat departe și avem convingerea că dacă ne-am vaccinat o să ajungem în siguranță la el”, spune doamna Sili Bâlteanu. Are 74 de ani, a trăit multe momente frumoase alături de soțul ei, în vârstă de 75 de ani și își doresc să mai trăiască multe clipe minunate împreună, își doresc revenirea la normalitate. “Vaccinarea este foarte importantă, dar la fel de important este și să purtăm mască și să respectăm distanțarea și măsurile impuse de autorități. Doar așa vom reuși să luptăm cu pandemia", spune domnul Ioan Bâlteanu. La mulți ani fericiți și sănătoși împreună!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel