Soţia prinţului Charles, Camilla, şi-a anulat toate angajamentele din cauza unei infecţii respiratorii

Camilla, soţia moştenitorului tronului Marii Britanii, prinţul Charles, şi-a anulat la sfatul medicilor toate evenimentele la care urma să participe după ce a contractat o infecţie respiratorie, a declarat joi o purtătoare de cuvânt a cuplului regal, citată de Reuters.

Camilla, 72 de ani, a fost consiliată miercuri seara şi a anulat o cină la London Library.

"Ducesa de Cornwall a fost sfătuită de medicul ei să-şi anuleze angajamentele din cauza unei infecţii respiratorii care s-a înrăutăţit în ultimele zile", a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat, notează Agerpres. 

Ea trebuia să participe joi la serviciul memorial la Field of Remembrance (Câmpul Aducerii Aminte), de la Westminster Abbey, care comemorează soldaţii britanici căzuţi în luptă, iar duminică, 17 noiembrie, alături de prinţul Charles, urma să plece într-o vizită oficială în Noua Zeelandă.

Joi, ducesa de Sussex, Meghan Markle, a făcut prima ei vizită, alături de soţul ei, prinţul Harry, la Field of Remembrance, unde cei doi au depus o cruce memorială.

Charles, fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a, va călători singur în India, pe 13 noiembrie.

Camilla, ducesă de Cornwall, este a doua soţie a lui Charles, după acesta a divorţat de Diana, prinţesa de Wales, în 1996. Diana, mama lui William şi Harry, a murit într-un accident de maşină în 1997 la Paris

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel